Υπηρεσιες

Η System Control παρέχει μια πολύπλευρη γκάμα υπηρεσιών και εξοπλισμού όπου σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τη μεθοδολογία της, την αξιοπιστία της και τη συνέπεια της, μπορεί να καλύψει και να λύσει ακόμα και τα πιο δυσλειτουργικά θέματα που προκύπτουν σε έναν οργανισμό ή απλά να παρέχει τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες και σε επίπεδο διαχείρισης projects, όταν μια επιχείρηση χρειάζεται ή έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον τρόπο λειτουργία της στα πλαίσια της πληροφορικής και των συστημάτων που χρησιμοποιεί.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

 1. Στρατηγικός σχεδιασμός και μελέτη, εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων
 2. Αναβάθμιση και συντήρηση λογισμικού και εξοπλισμού
 3. Τεχνική υποστήριξη λογισμικού, περιφερειακών και εξοπλισμού
 4. Projectmanagement (Υλοποίηση έργων)
 5. Λογισμικά: εμπορικά ή λογιστικά πακέτα, ERP
 6. Δημιουργία ιστοσελίδων και digital marketing

Αναβαθμιση και συντηρηση λογισμικου και εξοπλισμου

Παγκόσμιες έρευνες δείχνουν ότι το 80% των τεχνικών εξόδων προκύπτουν μετά την αγορά ενός εξοπλισμού. Η συντήρηση και η αναβάθμιση συνήθως καταλαμβάνει πολύ από τον χρόνο των τμημάτων πληροφορικής σε εταιρείες ή ακόμα και του προσωπικού που απλά του έχουν ανατεθεί  αυτά τα καθήκοντα χωρίς να είναι ο άμεσος ρόλος του και χωρίς να κατέχει την τεχνογνωσία που χρειάζεται.

Στη System Control, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε σημαντικά το χρόνο και τα κόστη συντήρησης ή επισκευής, παρέχοντας σας τεχνική υποστήριξη όταν εσείς το ζητήσετε, χωρίς να υπάρχει διακοπή στις καθημερινές εργασιακές σας ασχολίες.

Η εταιρεία μας προσφέρει:

 • Αναβάθμιση σε επιχειρηματικά λογισμικά (Business software)
 • Αναβάθμιση και επιδιόρθωση σε λειτουργικά συστήματα (όπως Windows & MAC OS)
 • Αναβάθμιση, επιδιόρθωση ή επέκταση του δικτύου σας (routers, access points, switches)
 • Συντήρηση Servers και NAS

Τεχνικη υποστηριξη λογισμικου, περιφερειακων και εξοπλισμου

«Είμαστε εμείς εκεί, όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά!». Με αυτό το μότο και βασική αρχή μας για την τεχνική υποστήριξη, η System Control είναι εκεί όταν εσείς το χρειάζεστε και για όσο το χρειάζεστε.

Προσφέρουμε πακέτα τεχνικης υποστήριξης προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις είτε σε επίπεδο λογισμικού ή υλικού εξοπλισμού. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στην επιχείρηση σας πρώτου επιπέδου εξυπηρέτηση με βάση το τρίπτυχο «ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και χαμηλές χρεώσεις».

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης διατίθονται σε:

 • Μηνιαία βάση σε προσυμφωνημένα rates και προαγορά ωρών σε κόστος που συμφέρει για επιχειρήσεις που έχουν αυξημένες απαιτήσεις, και
 • Ad-hoc δηλαδή όταν απλά σας συμβαίνει

Και στις δύο υπηρεσίες, ο πελάτης μπορεί να μας καλέσει και εμείς, είτε μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης (remote access) είτε με επίσκεψη στο φυσικό σας χώρο, να προτείνουμε και να επιλύσουμε το θέμα που σας έχει παρουσιαστεί.

Όταν χρειάζεστε άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, η System Control προσφέρει:

 • Εκκαθάριση κακόβουλου λογισμικού και ιών (virus/malware attacks)
 • Ανάκτηση δεδομένων (data loss)
 • Συγχρονισμός δεδομένων, back up και αρχειοθέτηση (data synchronization, back up and archiving)
 • Προγραμματισμένη συντήρηση και αναβάθμιση (scheduled maintenance)
 • Έλεγχο τοπικού ενσύρματου και ασύρματου δικτύου
 • Έλεγχο και ρύθμιση λειτουργικού συστήματος και προγραμμάτων λογισμικού
 • Εγκατάσταση ή κατάργηση ή επανεγκατάσταση συσκευών
 • Διάγνωση και επίλυση προβλημάτων hardware
 • Συμβουλευτική και διαχείριση project για αναβάθμιση ή επέκταση πληροφοριακού συστήματος
 • Υλοποίηση και εγκατάσταση μηχανογραφικού εξοπλισμού
 • Ασφάλεια συστημάτων και δικτύων

Σχεδιασμος, μελετη και εγκατασταση

Η γνώση μας στην πληροφορική και η εμπειρία που έχουμε από το 2005, μας κάνει να μπορούμε να σχεδιάζουμε και να μελετάμε με ακρίβεια και συνέπεια κάθε project που μας ανατίθεται.

Σε κάθε project, εμείς προσφέρουμε την πλούσια εμπειρία μας με τις καλύτερες πρακτικές στον κλάδο, βεβαιώνοντας ότι το project σας φτάνει τους στόχους του σύμφωνα με τον καθορισμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα.

Είναι πολύ σημαντικό ο σχεδιασμός του εκάτοστε project να υποστηρίζει τους επιχειρηματικούς σας στόχους, να προσδιορίζει πιθανά ρίσκα, να βάζει ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους και να τους παρακολουθεί ανά καθορισμένα χρονικά διαστήματα.

Η System Control προσφέρει:

 • Μελέτη και εγκατάσταση εξοπλισμού – servers, ΗΥ, περιφερειακά, εκτυπωτές, scanners
 • Σχεδιασμό και εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων – LAN και WAN, routers, access points, VPN
 • Προστασία και ασφάλεια δικτύου, υπολογιστών και δεδομένων – κατά συνέπεια προστασία στο ανθρώπινο δυναμικό σας μέσα από εκπαίδευση και καλές πρακτικές

Η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος και διανομέας πρωτοποριακών προϊόντων πληροφορικής και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των λογισμικών της Radix.

Επίσης, είμαστε certified partner της Microsoft, HP, DELL και της ESET, ενώ διανέμουμε προϊόντα που αντιπροσωπεύει η InfoQuest, η OKTABIT, η WESTNET,  όπως HP, Intel, Dell, Lenovo, Acer, Epson – και η Digital Sima – Thecus, Zyxel.

Project management

Κάθε επιχείρηση λειτουργεί με τους δικούς της κανόνες και πλαίσια και ενώ κάποιες φορές η αλλαγή είναι επιτακτική, παρουσιάζεται ο φόβος της αλλαγής σε σχέση με νέες διαδικασίες, εφαρμογές ή τεχνολογικά συστήματα από τους ίδιους τους ανθρώπους που θα τα χρησιμοποιήσουν. Η System Control μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε προς το καλύτερο με τις υπηρεσίες Project management που παρέχει.

Η εμπειρία μας στον κλάδο της πληροφορικής τα τελευταία 12 χρόνια και οι μέθοδοι διαχείρισης έργων που έχουμε υιοθετήσει σύμφωνα με αποδεδειγμένες καλές πρακτικές και στην πράξη, βεβαιώνουν ότι κάθε νέο project εξελίσσεται μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμό χωρίς καμία διακοπή από τις καθημερινές και σημαντικές δουλειές που τρέχουν στην επιχείρηση σας.

Σε κάθε project, ξέρουμε πώς να δημιουργούμε κοινές ομάδες από τη μεριά του πελάτη και της System Control, ξέρουμε πως να επικοινωνούμε την εξέλιξη του project, και ξέρουμε πως να επιλύουμε σαν ομάδα τυχόν προκλήσεις ή νέα θέματα που προκύπτουν. Πάνω απ’όλα γνωρίζουμε πως να τηρούμε τους στόχους του project στο πλαίσιο που έχει τεθεί, πάντοτε με την υποστήριξη των τεχνικών μας ανθρώπων καθ’όλη τη διάρκεια της υλοποίησης.

Λογισμικα: εμπορικα ή λογιστικα πακετα, ERP

Δουλεύουμε με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς για να βρίσκουμε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και απόδοσης, και συμμόρφωσης με το Νόμο όπου απαιτείται. Εξετάζουμε και δημιουργούμε πλάνο για το λογισμικό το οποίο διατυπώνει κρυμμένα κόστη, accounts για πολλαπλές συσκευές και οποιοδήποτε άλλο δείκτη για μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης.

Η System Control μπορεί να:

 • Εγκαθιστά αποτελεσματικά το λογισμικό σε όλες τις συσκευές και να συγχρονίζει τα δεδομένα
 • Παρέχει εκπαίδευση και υποστηρικτικά προγράμματα για τα software
 • Επικοινωνεί τα πλεονεκτήματα της χρήσης λογισμικού σε διαφορετικές συνθήκες (πχ αγορά ή subscription licensing)
 • Ανάπτυξη εφαρμογών γραφείου και Internet
 • Κρατά σταθερά τα κόστη λογισμικού μέσω από fixed μηνιαία κόστη

Η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος και διανομέας πρωτοποριακών προϊόντων πληροφορικής και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Radix.

Δημιουργια ιστοσελιδων και digital marketing

Στην εποχή που διανύουμε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου οικονομικού μεγέθους, χρειάζεται να έχει online παρουσία. Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που χρησιμοποιoύνται από τότε που δημιουργήθηκε το Internet στη δεκαετία του ’90, είναι οι λεγόμενοι ιστότοποι (websites) ή αλλιώς ιστοσελίδες. Μαζί με αυτά και με τα κατάλληλα εργαλεία διαδικτυακής προώθησης (digital marketing), μία εταιρεία μπορεί να αποκτήσει και διαδικτυακά κέρδη, να ενισχύσει το προφίλ της και τη φήμη της και να προσφέρει άμεση επικοινωνία με τους δικούς της πελάτες. Η System Control γνωρίζει πως να σχεδιάσει  το website που ταιριάζει με τις ανάγκες των πελατών και των επισκεπτών τους και να καθοδηγήσει μέσω του digital marketing για το πως το website σας μπορεί να αποφέρει κέρδη στην επιχείρηση σας.